ANKARA / KEÇİÖREN - Barışyolu İlkokulu

Kas

İlkokul çağındaki çocuklara yönelik hazırlanan Yavru Tema Eğitim Programı Barışyolu İlkokulu öğrencileri için bir takım etkinliklerden oluşuyor. Program çocukların doğada zaman geçirmeleri, bol bol gözlem yapmaları, doğayı tanımaları ve keşfetmeleri için hazırlandı.

Yavru TEMA Eğitim Programını okulumuzda yürüten Betül Hanım ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yavru TEMA Eğitim Programını okulumuzda yürüten Filiz Hanım ve Şengül Hocama da ayrı ayrı teşekkür ediyor,çalışmalarında başarılar diliyorum

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 85. Ölüm Yıldönümü hazırlamış olduğumuz programla anıldı.

Program Okul Müdürümüz Sayın Murat AŞLAR ve okul idaresinin Atatürk Büstüne çelenk konulması ile başlayıp programı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir, oratoryo ve  gösterilerle devam etti.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü minnet, rahmet ve şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.

Ruhu şad olsun.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımızın Eğitimde Fatih Projesi kapsamında sınıflarımızın tümünde kullanılmak üzere Etkileşimli Tahtalarımız(Akıllı Tahtalar) geldi. Tüm sınıflarımıza 3 haftaya kadar kurulumu yapılarak öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Okulumuzun daha iyi daha güzel olması için öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte  okulumuzu omuz omuza daha ileriye taşımak için çalışıyoruz.

Kıymetli meslektaşlarım, değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz;

Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, bizlere emanet edilen çocuklarımız için çaba gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Akıllı Tahtalarımız hayırlı olsun.

Kas

Atatürk' ü Anma Etkinlikleri kapsamında 2.sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Anıtkabir'i ziyaret ederek Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kabri başında andılar. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ruhu şad olsun.

Ögretmen ve öğrencilerimize ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Ekm

Bu tarihi gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, Kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum.

Tüm velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin cumhuriyet bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ekm

Bakanlığımızın 2023 tarihli 28 sıralı genelgesi doğrultusunda ''Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak.'' maddesi gereğince veli-öğretmen görüşme odası hizmete açılmıştır. Görüşme takvimi sunulmuştur.

Ekm

13 Ekim Ankara'nın  Başkent oluşunu coşkuyla kutladık.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Değerli öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve saygıdeğer velilerimiz yuvanıza hoşgeldiniz.

Eyl

11 Eylül 2023 tarihinde okulumuzun ilk zili çaldı. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının

sağlıklı, başarılı ve hayırlı olmasını dilerim.

Eyl

Bakanlığımızın 2023 tarihli 28 sıralı genelgesi doğrultusunda ''Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak.'' maddesi gereğince veli-öğretmen görüşme odası yapmaktayız.  Ziyaretler için eğitim ve öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi sunup faaliyete geçeceğiz. Planan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirleri alacağız.

Eyl

OKULUMUZDA 1.DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Okulumuzda  1. Dönem eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak üzere Öğretmenler Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantı Okul Müdürü Murat AŞLAR başkanlığında açılmış, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından gündem  maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir. Başarının artırılması için alınacak tedbirler,  okulun işleyişi ile ilgili çalışmaların değerlendirilmesi vb. maddeler üzerine tartışılmıştır. Toplantı Okul Müdürü Murat AŞLAR’ın iyi dilekleriyle sonlandırılmıştır.

Kıymetli Meslektaşlarım, Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler;

Tarihi, kültürü, sanatı, doğal güzellikleri, insanıyla Türkiye'ye hayat veren ve öncü olan

başkentimizde eğitim alanında yapılan çalışmalar örnek teşkil edecek niteliktedir.

Görevi devraldığımız bugünden itibaren, eğitimi milletimizin ödevi olarak kabul edip dört

elle sarılacağımız bir iş olarak göreceğiz. Eğitim meşalemizi öğretmenlerimiz, velilerimiz ve

öğrencilerimizle birlikte omuz omuza daima ileriye taşıyacağız.

Kıymetli Meslektaşlarım, Değerli Velilerimiz, Sevgili öğrencilerimiz;

Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor, bizlere emanet edilen çocuklarımız için çaba

gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Okul Müdürü

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. sınıf kayıt işlemleri devam etmektedir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ana sınıfı kayıtlarımız devam etmektedir.

Haz

Okulumuzda her yıl sene sonunda düzenlenen sınıflar arası turnuvalarımız devam etmektedir. Böyle yarışmalar hem öğrencilerimizin oyun ve fiziki etkinlere katılımını artırıyor hem de okula aidiyet duygusunu artırıyor. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.