ANKARA / KEÇİÖREN - Barışyolu İlkokulu

Murat AŞLAR - Okul Müdürü

09.03.1977 doğumluyum. İlkokul ve ortaokulu Bağlum İlköğretim Okulu´nda , liseyi Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi´nde tamamladım. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi  Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında mezun oldum.Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi Üniveritesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde yüksek lisansımı tamamladım. Yabancı dilim İngilizce´dir. İyi düzeyde MS WİNDOWS ve MS OFFİCE kullanımım mevcuttur. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Keçiören Bağlum Spor kulübünde amatör olarak futbol oynadım. Hobi olarak masa tenisi oynuyorum. Masa Tenisi Federasyonuna bağlı olarak Masa Tenisi Antrenörlüğü ve Masa Tenisi Ulusal A Klasman Hakemi olarak görev yapıyorum.

Eğitimin hammaddesinin insan olması ve Şeyh Edebali´nin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!" sözü eğitim ve yönetim konusundaki yaklaşımımı ifade etmekte ve bu anlamda görevimi layıkı ile sürdürmekteyim.

MESLEKİ DENEYİM

Diyarbakır Çermik Alabuğday Köyü İlköğretim Okulu 3 yıl Sınıf Öğretmenliği ve Müdür Yetkili Öğretmenlik

Ankara Keçiören Orhan Gazi İlköğretim okulu 2 yıl Sınıf Öğretmenliği

Ankara Akyurt Güzelhisar İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı